En regnmåler er også en dekorativ anordning til haven

11 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Som det første er regnmålere jo meget praktiske at have i haven til at se, hvor meget det har regnet i en given periode, eller hvor lang tid det tager at fylde målerne op.

Man kan også lave sin egen regnmåler, men hvis man skal være på den sikre side med at have en god en af slagsen, så bliver man nødt til at købe den, hvor den er lavet efter de rette specifikationer, som almindelige mennesker ikke kan gøre lige så godt som dem, der har forstand på det.

Det skal lige påpeges, at en regnmåler heller ikke er 100 procent præcis til at lave målinger af regn med, så det er mere til egen underholdning og en nogenlunde slutning af regnmængden, end at man skal se det som videnskabelig evidens.

Den slags måler man blandt andet med mere specifikke apparater.

Men det er sjovt at have sådan en – og så kan den pynte derhjemme!

En regnmåler måler nedbørsmængden og er flot at se på

Man kan jo få forskellige typer af regnmålere, og man bør også får dem, fordi man gerne vil regne ud, hvor meget det regner, end at man udelukkende får dem som pynt til haven.

Det praktiske går forud for det æstetiske, men derfor kan man godt få nogle, der er gjort lidt mere ud af og som ser flotte ud.

Ellers er der også mulighed for at dekorere dem selv. Men hvis man ikke synes, at ens regnmåler er så køn, og man ikke har råd til en flottere en, så kan man jo stadigvæk bare gemme den lidt væk i haven, for den fylder sjældent så meget.

Så kan man sende ens målinger ind til vejrprogrammer, eller man kan sende det ind som en cirka-måling til andre, der er interesserede i den slags, og så kan man sammenligne nedbørsmængde efter, hvor man bor.

Flere Nyheder