Få bygget en terrasse inden sommeren starter

10 maj 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Foråret er her og lige om lidt er sommeren startet og en af de ting de fleste nyder, hvad enten det er i deres hus, kolonihave eller sommerhus, så er det at sidde på terrassen, når vejret tillader det. Det kan være alene eller sammen med venner og familie, hvor i har gang i grillen og kan se frem til en hyggelig og dejlig dag. 

Derfor er det også noget af det første mange får gjort, hvis de har købt en bolig uden. Men lige her kan du med fordel vente et års tid og lære hvordan solen og vinden vender. Det gør, at du bedre kan finde det helt rigtige sted, at få bygget din nye terrasse. Du kan også med fordel få en tømrer i Frederikshavn, til at give dig råd og vejledning.

tømrer

Overdækket terrasse eller ej

En af de ting du skal overveje, hvis du skal have bygget en ny terrasse, er om den skal være overdækket. Enten helt eller delvis. Fordelen ved en hel eller delvis overdækket terrasse, er at den beskytter dig for blæsten og regnen. Den giver beskyttelse for kulden i det tidlige forår og sene efterår. 

En overdækket terrasse betyder også, at du kan sidde i læ, hvis du har inviteret folk på grill og selvom det måske regner for meget til at sidde ude, er det stadig muligt at grille. En overdækket terrasse har også den fordel at du kan tørre tøj udendørs også selv om vejret ikke er helt perfekt. 

Uanset om du vælger det ene eller andet, kan du til at starte med få råd og vejledning af din tømrer. Det gælder både hvor din terrasse skal ligge, hvor stor den skal være, hvilken træ du med fordel kan bestille og om du med fordel kan lave hele terrasen eller noget af den overdækket.

Flere Nyheder