Få det bedste ud af den lune tid med en overdækket terrasse

01 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Sommeren nærmer sig med raske skridt – og med den sæsonen for udeliv i hav

en. Er du så heldig at være i besiddelse af sådan én glæde du dig sikkert til at tilbringe tid uden døre sammen med hele familien. En rummelig have kan faktisk snildt gøre det ud for et lækkert ferieland for store og små. Planlægger I således en såkaldt staycation, som er på mode i disse år, kan det godt svare sig at få indrettet haven dertil.

Hvis ungerne ikke skal kede sig kan du med stor fordel opsætte udendørs legeredskaber, for eksempel en af de populære trampoliner eller måske en have pool. Således udrustet vil haven sagtens kunne udgøre rammen om en hyggelig og afslappet ferie under hjemlige himmelstrøg.

I slipper for overfyldte og stressede lufthavne, trange flykabiner og uinspirerende hoteller. Og hvis du virkelig ønsker at sætte trumf på familiens hjemmeferie sørger du for at få opført en lækker træterrasse til dit hus.

image

Vælg en overdækket terrasse og få mere terrasse for pengene

Hvis du vil være helt sikker på at din nye terrasse giver dig mest mulig værdi hele sommeren igennem vælger du en helt eller delvist overdækket én af slagsen.

Med en overdækket terrasse kan du og din familie nyde udelivet selv når det regner, blæser eller er overtrukket. I kan krybe i skygge for solen på de allervarmeste dage hvor UV indekset midt på dagen er decideret farligt. Og I kan nyde samtlige måltider udendørs uanset hvordan vejret arter sig.

Hvordan sikrer jeg en korrekt overdækket terrassekonstruktion?

Når du lader en faguddannet tømrer forestå opførelse af din nye træterrasse kan du være helt sikker på at overdækningen lever op til samtlige kvalitets og sikkerhedsmæssige standarder. Du kan altid få et skarpt tilbud på design af overdækket terrasse hos Kun Terrasser ApS – læs mere på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder