Find gode citatplakater til hjemmet

plakater 0 Comments

Plakater med sjove citater

Elsker du et godt citat? Synes du, det kunne være fedt at se det dagligt og lade besøgende i dit hjem se de vise ord? Det kan også være en plakat med et sjovt citat eller et ordspil, der får folk til at smile. 

Nyt til hjemmets vægge

Sohu-shop lever af bl.a. at levere sjove og flotte plakater i god kvalitet. De øjnede et behov hos danskerne og har siden 2015 solgt plakater, rammer, lærredsprint, fototapeter, postkassestickers og wallstickers online. Det er Sohu-shop selv, der designer plakaterne.

Ved at benytte Sohu-shops website kan du sidde derhjemme og finde, hvad du mangler til dine tomme vægge, hvad der ville pynte eller evt. en fantastisk gaveide. Måske har du ikke råd til dyr kunst eller lyst til at betale det, som billeder i møbelforretninger koster, og søger en billig plakat. Og så kan du med det samme bestille den ramme, du bedst kan lide – eg, hvid eller sort. Det er hurtigere og nemmere at bestille plakaten online end at skulle rundt i butikker og finde det rette til dit hjem.

Køkkenet

Måske har du aldrig tænkt på at have et billede i køkkenet, men Sohu-shop designer plakater med sjove og relevante citater til køkkenet. Dine gæster vil smile over opskriften på pandekager, der hænger på væggen – flot grafisk opsætning selvfølgelig – så det altid er muligt at få lavet pandekager i en fart. Og hjemmets medlemmer vil blive husket på “Køkkenet er husets hjerte”.

God gaveinspiration

Hvis dit barn har en god dagplejemor, vil de fine plakater med tekst og billeder være et fantastisk tak, når barnet forlader dagplejen. Og hvilken mor vil ikke blive glad for at have et bevis hængende på din taknemmelighed: “Mor. Et andet ord for kærlighed”. 

Du kan også købe billige plakater med børnetema (fødselstavler, børnesange, dyr & natur osv.), fotokunst, abstrakte plakater, vilde dyr mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *