Find inspiration til at leje et skønt sommerhus på Rejseråd.dk

03 januar 2017 admin

Der er mange fordele ved at leje sit eget private sommerhus, frem for at bo i f.eks. hotellejlighed. For det første bor man typisk i mere rolige omgivelser, og der er mere privatliv, når man har sin egen terrasse og pool. Ofte ligger sommerhuset tæt ved stranden, så det er nemt at tage en svømmetur eller sole sig på lækre sandstrande. Får man lyst til at udforske ferieområdet, kan man leje en bil, cykel, scooter eller tage på vandreture og få mange gode oplevelser. Man kan frit vælge, om man gerne vil leje et sommerhus langt ude på landet eller tæt ved større byer eller kendte kulturelle eller historiske seværdigheder, og der er masser af inspiration at hente på Rejseråd.dk.

Vidunderlige naturoplevelser og lyse sommernætter i Skandinavien

Lej eksempelvis et sommerhus i Danmark og få et dejligt ferieophold langs de skønne danske kyster, hvor det altid er muligt at få sig en dukkert. Det danske sommerland byder på smuk natur, forlystelsesparker, dyreparker og vandlande, som man kan besøge ved f.eks. at leje cykler eller bil. Norge byder på sommerhuse, som er smukt omgivet af fjelde og skove, og i den uberørte natur kan man tage på bjergvandring eller riverrafting på de brusende elve. I Sverige kan man leje skønne, traditionelle svenske sommerhuse og få en fantastisk ferie med gode kulturelle og kulinariske oplevelser og nyde naturen og de lyse sommernætter.

Lej et sommerhus tæt på kulturelle og historiske seværdigheder

I Tyskland, Holland, Belgien, Schweiz og Østrig venter skønne naturoplevelser og mulighed for at bade i søer eller ved kysterne. Her kan man få mange kulturelle oplevelser med besøg på slotte, borge, opleve historiske monumenter samt smage lokale egnsretter, vin og chokolade. Et sommerhus i Kroatien eller Polen er en billig måde at holde ferie på, fordi priserne er lavere end i resten af Europa, og her er der adgang til skønne strande, kulturelle oplevelser og mad og drikkevarer til lave priser.

Sommerhuse under varmere himmelstrøg

Italien, Frankrig, Spanien og Portugal er populære feriedestinationer i sommerperioden, for der er garanti for sol og høje temperaturer. Nyd f.eks. en ferie i et dejligt sommerhus i Italien i private omgivelser tæt på naturen og en rig kulturarv. I Frankrig findes et stort udvalg af sommerhuse i hele landet, alt efter om man foretrækker museer og Eiffeltårnet nær Paris, eller man gerne vil slappe af på de hvide sandstrande i Sydfrankrig, og maden og vinen tiltrækker mange sommergæster. Spanien er kendt og elsket af mange danskere for sine skønne ferieområder som f.eks. Costa del Sol, Gran Canaria, Mallorca og Ibiza, hvor sommerhusene ligger tæt ved stranden og med mulighed for at besøge naturområder, golfbaner, vandlande og kulturelle seværdigheder. Portugals smukke Algarvekyst er et andet populært feriemål med et stort udbud af skønne pittoreske sommerhuse. Find meget mere inspiration på Rejseråd.dk.  

Flere nyheder