Flotte og rummelige lokaler til konference eller fest i Kerteminde

lokaler 0 Comments

Er du på udkig efter lokaler som kan anvendes til fejring af den runde fødselsdag, jubilæet, brylluppet, konfirmationen eller barnedåben – eller skal du bruge kursus og konference lokaler i forbindelse med afvikling af et kursus, en konference eller et seminar? Så kan du, såfremt arrangementet skal finde sted i Kerteminde eller omegn, med fordel tjekke Tornøes Hotel.

Lækre og tidssvarende lokaler til kursus eller konference hos Tornøes Hotel

Hos Tornøes Hotel finder du nemlig, foruden flotte og vel indrettede hotelværelser, en lækker gourmet restaurant og rummelige selskabslokaler, særdeles veludstyrede kursus og konference lokaler.

Lokalerne er indrettet således at der er rigeligt med plads, en gennemtænkt akustik og god komfort i siddemøblerne. På den måde skal du ikke bekymre dig om hvorvidt dit møde eller dit seminar bliver ubehageligt eller søvndyssende for dine deltagere. Og da rummene samtidig er udstyret med top of the line AV udstyr samt lynhurtigt internet har du hos Tornøes Hotel de stærkeste rammer – og dermed de bedste forudsætninger – for at kunne få succes med afholdelse af kursus, konference eller seminar.

Tornøes Hotel forestår gerne forplejning under møderne. Efter arrangementet kan du og dine gæster nyde en formidabel middag i hotellets restaurant – og er der behov for overnatning kan du lade dine gæster indlogere på de fine hotelværelser.

Hvorfor skal jeg booke selskabslokaler hos Tornøes Hotel?

Er det en festlig begivenhed som skal afholdes giver det mening at benytte de gode faciliteter i form af selskabslokaler på Tornøes Hotel. Tornøes Hotel råder over festlokaler i forskellige størrelser således at du altid vil kunne finde et lokale som passer perfekt til antallet af gæster og arrangementets type.

Hvis du ønsker at booke kursus, konference eller selskabslokaler på Tornøes Hotel kan du altid tage kontakt til hotellet. Du kan finde alle nødvendige informationer på hotellets hjemmeside tornoeshotel.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *