Har du overskud til gratis arbejde som maler i Frederikssund?

17 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

Umiddelbart er din første indskydelse som maler i Frederikssund nok, at du da på ingen måder gider at lave gratis arbejde!

Den slags giver jo ikke penge i kassen, og du vil da heller ikke arbejde sort. Maksimalt vil du male derhjemme, fordi der er grund til det, hvor du heller ikke tjener penge på det.

Men der kan være tilfælde, hvor det faktisk kan betale sig, at man laver noget gratis arbejde.

Første eksempel kan være noget med, at man gerne vil donere noget arbejdskraft til en god sag som malerfirma i Frederikssund, hvor man så sender en maler eller nogle malere ud til at udføre noget donationsarbejde.

Det kan være afsat til et par timer, eller til når opgaven er færdig – det sidste vil nok se bedst ud fra firmaets side.

Det kan også være, man har lavet en konkurrence i malerfirmaet til kunderne, hvor man kunne finde gratis arbejde. Det er man nødt til at følge til dørs.

Andre grunde til at lave gratis malerarbejde i Frederikssund

Man kan som sådan også kalde det gratis arbejde, hvis man nu får en kunde i røret, der er utilfreds med det, man har lavet, og vedkommende så ønsker det lavet om.

For at undgå en lang diskussion, så går man med til at gøre det, selvom det ikke er med ens gode vilje, men man magter ikke dårlig omtale i lokalmiljøet eller på nettet.

Måske melder man sig selv som maler til en konkurrence for at vise, at man er den bedste maler til at lave et bestemt projekt blandt mange andre deltagere. Det er jo sådan set også gratis arbejde.

Lidt i samme boldgade som donationsarbejde kan det være sådan noget som velgørende arbejde, der er gratis, hvor man maler den lokale sportsklub eller det nærmeste forsamlingshus gratis, så man forskønner lokalområdet og viser, at man står sammen her.

Flere Nyheder