Kom pletter og skjolder til livs med en gulvafslibning

Kom pletter og skjolder til livs med en gulvafslibning

gulvafslibning 0 Comments

Leder du efter en billig og effektiv måde, hvorpå du kan få dit hjem til at fremstå strålende og pletfrit? Så burde du først og fremmest kigge på boligens gulve. Er du i besiddelse af et sundt og intakt trægulv, som blot er gået hen og er blevet lidt slidt og plettet i overfladen, ligger løsningen lige for. Du kan komme rigtig langt med en grundig gulvafslibning og en efterfølgende gulvbehandling.

Hvornår har mit trægulv brug for en gulvafslibning?

Når dit trægulv er blevet gråligt og mat i overfladen, og det er begyndt at suge spildte væsker til sig, er der meget, der tyder på, at det er blevet godt og grundigt slidt. Alle trægulve bliver slidte med tiden, men de, som er behandlet med en såkaldt ikke forseglende behandling, er særligt udsatte. En ikke forseglende behandling kan for eksempel være en sæbe behandling eller en olie behandling.

Disse behandlingsformer efterlader træværket med en helt særlig, unik udstråling og en særdeles smuk fremtoning. Men i modsætning til eksempelvis lak eller maling beskytter de ikke træværket særligt effektivt. Og forsømmer du den ugentlige vask med særlig sæbe, som plejer og vedligeholder gulvet, går det hurtigere i forfald. Er dit sæbe behandlede gulv præget af overfladiske misfarvninger, pletter og skjolder, og er det på visse steder blevet gråt og smudsigt, er det på tide med en gulvafslibning. En gulvafslibning kan nemlig fjerne den slidte overflade, og åbenbare et helt frisk lag trægulv, således at du faktisk starter forfra.

Vælg en professionel gulvafslibning for det bedste resultat

Du bør lade en erfaren gulvmand forestå din gulvafslibning og den efterfølgende behandling, såfremt du øsnker det smukkeste og mest ensartede resultat. Med hjælp fra en faglært håndværker kan du få det trægulv, du drømmer om, og som du kan have glæde af i mange år. Læs mere på Gulvkanonens blog.