Lad Hviid Boligadvokater sikre købet af din drømmebolig

13 januar 2017 Maria Andersen

Har du fundet lige den ejendom, der opfylder dine krav og drømme? Den ejendom som du og dine nærmeste gerne vil leve i fremover? Så har du gjort en god begyndelse til en vellykket bolighandel. Det vigtigste er først og fremmest at finde den rette bolig. Men når det er gjort, skal pris, overtagelse, særlige vilkår og meget andet på plads i samspil med sælger. Her kan der være nogle faldgruber, som det begejstrede og utrænede øje ikke ser. Derfor kan det virkelig anbefales at hyre en god advokat. Når du først er flyttet ind i din nyindkøbte bolig, skal det nye og spændende liv nødig spoleres af ubehagelige overraskelser. En bolighandel indeholder mange dokumenter, som en boligadvokat kan hjælpe dig med at gennemgå og gennemskue. Hviid Boligadvokater har meget stor erfaring med og ekspertise i bolighandler. Hyrer du en boligadvokat fra dette firma, er du derfor sikker på at få en særdeles kyndig og professionel advokatrådgivning.

Hviid Boligadvokater

Hviid Boligadvokater har behandlet mere end 12.000 bolighandler, og er desuden kendt for at kunne tage hastesager og arbejde meget effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten af den juridiske bistand. Kombinationen af kvalitetsarbejde og effektivitet er guld værd, når både en ivrig køber og sælger gerne vil afslutte handlen. Den første samtale hos Hviid Boligadvokater er gratis og uforpligtende, så du og den pågældende advokat kan afklare dine juridiske behov. Prisen er en fast lav pris på 6.900,- kr. (inklusive moms), og du får for denne pris en juridisk pakke bestående af advokatrådgivning, skødeskrivning og refusionsopgørelse. Hviid Boligadvokater er landsdækkende og har kontorer i de større danske byer, så du kan gøre brug af deres yderst kompetente juridiske bistand, uanset hvor i landet du bor. Start med at tilføje et fuldstændigt advokatforbehold inden underskrivelsen af købsaftalen, og lad derefter din advokat tage fat på gennemgangen af skøde, tilstandsrapport, forsikringer osv. Så ved du, at din kontrakt er i de rette hænder, og du kan med glæde se frem til, at alt flasker sig.  

Boligguidehandel

Opstår der tvivl eller spørgsmål i forbindelse med handlen, kan du selvfølgelig altid spørge din boligadvokat. Men vær også opmærksom på, at du kan benytte dig af den meget informative og overskuelige bolighandelguide på Hviid Boligadvokaters hjemmeside. Der er mange nyttige oplysninger. Er din nysgerrighed blevet vakt, så kontakt Hviid Boligadvokater via kontaktformularen. Snart vil du blive ringet op og kunne få gavn af advokaternes uvildige ekspertise og knowhow. 

Flere nyheder