Mere spænding i sexlivet med sexlegetøj

06 november 2017 Astrid Pedersen
Mere spænding i sexlivet med sexlegetøj

Er du blandt de, som egentlig synes, at din og din partners samliv går helt fint, uden at I behøver at benytte jer af diverse stimulanser, legetøj eller erotiske hjælpemidler? Har du det egentlig bedst med et sexliv, som er helt au naturel – evt. med en mild vanilje-smag?

Så burde du jo være home safe. Men en rigtig god idé ville være at lodde stemningen hos din partner – er han eller hun lige så glad og tilfreds som du? Og hvis du nu skal være helt ærlig – kunne det så ikke bare være en lille bitte smule mere spændende?

Sæt lidt mere krydderi på dit erotiske liv med sexlegetøj

Måske kan der, når du nu tænker lidt over det, godt være lidt mere variation, lidt mere spænding og lidt ekstra pikanteri i jeres samliv. Og til alt held er det ikke svært at opnå dette, uden at det kammer over i det rene cirkus. Se for eksempel det store udvalg – faktisk Nordens største – af sexlegetøj hos www.belugi.dk, hvor du finder alt fra lækre massageolier og sexfremmende midler, som kan øge følsomheden og nydelsen, til vibratorer til par og solo brug, samt lingerie og udstyr til BDSM. Bestil inden 17:00 og få dag-til-dag levering – 100% diskret.

 

Flere Nyheder