Mindfulness kan gøre tricket for dig

08 april 2021 Anders Lundtang Hansen

Du har måske ikke den store fidus til sådan noget mindfulness, da det emmer mere af noget hippieagtig noget, som der er langt fra lægevidenskaben, så man måske ikke tør stole på det.

Dog har man samtidig også set, at der udbydes et mindfulness kursus i København, og når man undersøger markedet, så er der faktisk en hel del af den slags landet over, så der må næsten være noget om snakken.

For det skal jo trods alt gøre en forskel for folk, før der ligefrem er mennesker, der betaler for at komme på et kursus i mindfulness, så de selv kan praktisere det og måske give det videre til andre – mod betaling.

Men måske er det netop dette, du har brug for, som du tyer til, selvom du måske ikke ligger inde med en skavank for tiden.

Mindfulness handler om at finde sig selv

Man kan nemlig vælge at anskue mindfulness som det diametrale til den samfundstendens, som vi begår os i for tiden, hvor alting skal gå så hurtigt, man har travlt, og man har svært ved at finde ind til kernen af sig selv.

Når man bliver bombarderet med så mange udtryk i løbet af en dag, hvor man bliver påduttet, hvordan man skal tænke og opføre sig, så kan man let komme til at blive “overtalt” af disse indtryk, fordi man ikke kan finde ro og tid til at se indad.

Man ender måske med at identificere sig som de mange indtryk; og ens nærmeste mennesker er også ramt af at have en anden opfattelse af dem selv, end hvad der er sundt.

Derfor er det på tide, at man husker at afsætte lidt tid i hverdagen – og det bør man kunne, for alle har godt af det – til at udføre mindfulness, så man kan afstresse, slappe af og lære sig selv bedre at kende.

Flere Nyheder