Offsite og onsite SEO fra Klikko bringer dig til tops hos Google

29 november 2016 Astrid Pedersen

 

Hvis du har eget firma, eller måske arbejder med marketing til daglig, har du helt sikker hørt om SEO i forbindelse med online markedsføring. Hvis du har sat dig lidt ind i SEO, ved du sikkert, at det står for Search Engine Optimization – altså på dansk: Søgemaskineoptimering. Og hvis du er gået lidt mere i dybden med det, ved du sikkert også, at det ikke er nogen enkelt sag at skabe god, blivende SEO. Og du ved også, at det er af aller største nødvendighed at være opmærksom på sin SEO i det daglige online arbejde, samt at inkorporere SEO i sin digitale marketings strategi.

I disse digitale tider, hvor så godt som alle virksomheder markedsfører sig via nettet, er SEO ikke til at komme udenom. Dette gælder i særdeleshed, hvis du baserer hele din forretning på online salg af produkter eller ydelser, for hvis du ikke ligger på side 1 på søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing, vil dine chancer for at få kunder og leads ind via nettet være tæt på ikke eksisterende. Og du skal helst op og ligge i top fem på søgemaskinernes SERPs (Search Engine Result Pages, søgemaskinernes resultat sider) på de søgeord, du har besluttet dig for, førend det virkelig begynder at batte. Kort sagt: Hvis potentielle kunder og leads ikke finder dig via søgemaskinerne, får du ikke nogle online konverteringer.

Men hvordan laver man så god SEO? Hvis du selv er opsat på at give dit website eller din webshop et boost, så den ryger længere op på søgemaskinernes resultatsider, kan du foretage en del optimeringer selv. Du kan for eksempel gennemgå din websites opbygning og finde ud af, hvor nemt det er at finde frem til de relevante produkter og købe dem. Du kan også kigge på indholdet: Er alle tekster skrevet med en vis søgeords-tæthed, og er de tagget op, som de skal? Er alle billeder forsynet med ALT-tags – og er dine overskrifter klare og sigende, og dine links og CTA’er tydelige? Denne type tiltag kaldes ”onsite SEO”.

Offsite SEO vil du som lægperson have vanskeligt ved at udføre selv. SEO firmaet Klikko har et stort blognetværk af websites med høj autoritet og ranking hos Google, på hvilke Klikkos bloggere – udelukkende dansksprogede og med solide skriftlige evner – blogger om dit produkt og linker til din website eller webshop. Dette kaldes backlinking, og er den mest effektive metode til offsite SEO.

 

Flere nyheder