Om muligt kan du tænke dig til din egen personlige sexmaskine?

Om muligt kan du tænke dig til din egen personlige sexmaskine?

sexmaskine 0 Comments

Hvad er det første, du tænker på, når du hører udtrykket “sexmaskine”? 

Du behøver faktisk ikke fortælle os det, men prøv at spørge en anden person, som ved, at du ikke laver sjov eller er ude på at fremstille vedkommendes tilbøjeligheder, og se, hvad vedkommende svarer.

Det er måske milevidt, hvad du selv havde tænkt dig til, og prøv da selv at lade være med at påvirke vedkommende ved at sige din egen indskydelse, inden vedkommende selv får lov at svare.

Dette er jo især fordi, at sex er sådan en personlig ting i den forstand, at man på en og samme tid kan være en udfarende person, der godt kan tale åbent om sex og dele det med mange andre; men lige det, der ægger, vækker og pirrer en, er måske ikke noget, som man deler med så mange andre.

Måske, når man ligefrem begynder at spore sig lidt nærmere på det, så er det faktisk så personligt, at der givetvis ikke findes den sexmaskine, der passer til dig.

Den ville være så specifik at lave og kun passe til dig, at det ikke ville kunne svare sig at sætte den i produktion.

Eller også er man selv ikke klar over ens inderste med ens sexliv, så man faktisk ikke kan sætte ord på det, og selv hvis man kunne, så er det jo sjældent, at følelser helt kan sammenfattes i ord, hvorfor det skal opleves og ikke forklares.

Men det gør det jo kun endnu sværere at regne sig frem til, hvordan man skal lave den helt perfekte sexmaskine, og hvordan den skal se ud.

Dog er der allerede lavet nogle sexmaskiner, som måske passer til en allerede, eller man kan få inspiration fra.

Læs mere her og bliv klog på en verden med sexmaskiner, så du samtidig bliver klogere på dig selv.