Parterapi på Østerbro ved kvalificeret psykolog

31 marts 2021 Astrid Pedersen

Er du i et parforhold vil du til tider opleve at det går op og ned. Men hvis nedturs periode varer længere end du mener er acceptabelt bør du overveje om ikke parterapi er noget for jer.

Hvornår har man brug for parterapi?

Der kan være mange situationer hvor parterapi er helt på sin plads i et parforhold. Hvis du og din partner ikke længere er på bølgelængde og således ikke kommunikerer på balanceret og harmonisk vis kan der være behov for at rette op på den interne kommunikation. Og dette kan ske gennem parterapi.

Parterapi er også en særdeles anvendt redskab når parterne i et parforhold er gledet fra hinanden – for eksempel som følge af familie forøgelse. Der sker ofte det at familielivet bliver vendt helt på hovedet når der kommer en lille ny ind i billedet. Hverdagen bliver alt andet lige mere fortravlet. Sexlivet kan gå helt i stå – og de individuelle parter i forholdet kan føle at den anden har mistet interessen. Hvis gnisten skal tilbage i et sådant forhold kan det være nødvendigt med professionel hjælp. Og denne kan I få hos en dygtig parterapeut.

Parterapi er det helt rigtige for jer som ønsker at holde sammen på familien så den ikke går i stykker på det mest kritiske tidspunkt i forholdet, nemlig mens børnene er små. Men parterapi kan faktisk også bruges på særdeles nyttig vis hvis I har besluttet jer for at afslutte forholdet. En skilsmisse eller et samlivs ophør behøver nemlig ikke at være en grim affære. Med parterapi vil I kunne nå frem til en måde hvorpå I kan forblive venner, og opretholde et solidt samarbejde omkring et eventuelt forældreskab.

Hvor kan vi gå i parterapi på østerbro?

Hos Renate Sommerstad, som har praksis tæt ved søerne på Østerbro, kan du og din partner få hjælp til jeres parforhold. Læs mere på renatesommerstad.dk

Flere Nyheder