Professionel vejledning om online markedsføring fra Mohammad Dadkhah

14 februar 2017 Astrid Pedersen

 Hvis du oplever, at din virksomhed er gået i stå på det digitale felt, har du muligvis ikke en klar strategi for online markedsføring. Mange danske virksomheder har ikke formået at følge med tiden og de mange nye muligheder, der følger med, og ender med at begå klassiske fejltagelser og falde i de samme faldgruber – og hvis man har regnet med at lægge største delen af eens omsætning i online salg, kan dette være katastrofalt.

Det er vigtigt at have en stærk online marketing strategi, hvis man ønsker at begå sig på det store www. Uanset hvad dit produkt er, bliver du nødt til at sætte dig ind i de digitale markedsmekanismer, før du satser hele butikken. Konkurrencen er ultra skarp, og der er mange om buddet. Hvis du ikke som minimum ligger på side eet hos søgemaskiner som Google, Bing eller Yahoo, har du ikke de store chancer for at få besøgende på din website eller i din webshop – og så får du heller ingen salg eller konverteringer.

Hvis du har brug for hjælp til at få udarbejdet en strategi for online markedsføring, kan det anbefales at kontakte en online ekspert. Med mere end ti års branche erfaring har Mohammad Dadkhah alle tænkelige forudsætninger for at udfylde rollen som din konsulent inden for udvikling af en holdbar markedsføringsstrategi til de online medier.

En god og tidssvarende online marketing strategi skal indeholde en plan for udvikling af SEO – Search Engine Optimization, eller søgemaskineoptimering på dansk. Mohammad Dadkhah vil, i kraft af sin store erfaring som online ekspert, kunne se, hvad din website eller webshop har brug for i forhold til onsite SEO – det vil sige, opbygning af selve sidestrukturen, sidens indhold i tekst og billeder, og kunde-oplevelsen – og give dig gode råd til optimering af din side, så den svarer til de krav og standarder, Google stiller op.

Derudover er der hjælp at hente med hensyn til offsite SEO. Offsite SEO indebærer alle de SEO mæssige tiltag, du ikke selv kan udføre, da de ligger uden for din websites regi. Et eksempel på offsite SEO er såkaldt linkbuilding, hvor der linkes tilbage til din side fra sider med indhold af høj kvalitet og høj troværdighed hos Google.

Hvis du vil vide mere om Mohammad Dadkhah, kan du besøge hans eget website https://www.dadkhah.dk/, eller købe/downloade en af hans bøger. I ””Online Marketing: Den Røde Tråd”, som udkom i 2012, finder du en sand guldgrube af gode råd i forbindelse med online markedsføring, og i e-bogen ”Marketingbogen 2.0” kan du følge Mohammads egne anvisninger til opbygning af din digitale marketing strategi.

 

Flere nyheder