Skøn blog om livsstil, DIY og fashion

12 januar 2017 Camilla Skøtt

Er du vild med fashion, indretning, gode tips til DIY og andre inspirerende ting, så er http://minfashionstil.dk/ helt sikkert et sted for dig. Du finder tips til en god stil, inspiration til lækre farvesammensætninger, sæsonernes must haves og inspirerende DIY-løsninger til hjemmet i en skøn kombination med livsstil og skønhed.

Mine yndlingsindlæg – måske kan de inspirere dig?

Som inspiration til dig vil jeg fortælle lidt om mine yndlingsindlæg på bloggen. Måske kan det lokke dig forbi, så du også kan lade dig inspirere af alverdens fornøjeligheder fra hjemmelavede ansigtmasker til surdej og strikkeopskrifter.

Okay… det lyder lidt mærkeligt, men et af mine favoritindlæg har underoverskriften: Vælg den rigtige sommerkjole til kæresten. Eftersom min kæreste er en mand, har han nok ingen interesse i kjoler, men til gengæld hjalp artiklen mig til at finde den skønneste (og billige) sommerkjole til vores ferie om små to uger. Artiklen er i virkeligheden et kort indlæg om, hvordan forfatteren fandt en lækker kjole til sin kæreste, men han linker til en guide med flere skønne sommerkjoler til næsten ingen penge – mener de alle kostede under 400 kroner – og det var her, jeg fandt min nye kjole.

Et andet indlæg jeg fandt ret inspirerende handlede om, hvordan man kan bruge Trollbeads Jewellery til at pifte sit look op. Igen er det en artikel, jeg er vild med, fordi den ledte til et mine seneste yndlingskøb; et helt igennem smukt armbånd, der giver et enkelt outfit et touch af sofistikeret elegance.

Og så til mine gengangere: indlæg jeg har læst indtil flere gange, fordi de indeholder guides til at lave smukke, klassiske eller nemme håropsætninger til både hverdag og fest. Min favoritfrisure til en kedelig hverdag er blevet skøn og superlet at lave, og den tilfører lige lidt ekstra til et gråt mandagsoutfit. Jeg har også fundet en let og hurtig opsætning til festlige lejligheder, hvor jeg ikke har uanede mængder af tid til at gøre mig klar. Tag selv et kig på bloggen, og lad dig inspirere af de gode guides.

Andre gode blogs?

Jeg er jo lidt af en blogaddict, det kan der vist ikke herske nogen tvivl om, og jeg mener da selv, at jeg kender de fleste gode blogs om fashion og livsstil – både danske og udenlandske. Men hvis du har en (eller flere) yndlingsblogs, så hører jeg gerne fra dig. Det kunne jo være, at jeg kunne finde endnu flere, jeg kan føje til listen over favoritter.

Flere nyheder