Sovesofa med chaiselong er ideel til den lille bolig

17 januar 2018 admin
Sovesofa med chaiselong er ideel til den lille bolig

Bor du i en lille bolig eller studiebolig, hvor din stue og soveværelse udgør det samme rum? Har du ikke plads til både en seng og sofa i rummet, så kan du løse det rent praktisk ved at købe en sovesofa i stedet for. Vælger du at købe en sovesofa med chaiselong, så får du både en lækker og moderigtig sofa i et enkelt design, som passer til din boligstil, og samtidig får du den soveplads, du har brug for ved, at du kan trække den ud og bruge den som seng om natten.

Stort udvalg til billige priser

Du finder gode tilbud på sovesofaer med chaiselong hos den danske møbelbutik Zonexlnt.dk, som har et stort udvalg i deres netbutik. I sortimentet finder du sovesofaer med chaiselong, der passer til alle typer af boligstil. Du er garanteret prismatch, når du handler hos Zonexlnt.dk, så du får en ny sovesofa til markedets bedste pris. Du kan altid få professionel vejledning, hvis du har behov for det, og kundeservicen er rigtig god med gratis fragt og levering, gratis returret samt gratis ind- og opbæring. Du kan også få hjælp til montering, så du hurtigt kan tage din nye sovesofa i brug.

Små sovesofaer i flotte designs

I sortimentet finder du eksempelvis en smart Penny sovesofa med chaiselong i en flot brun eller grå farve. Sofaen er vendbar og meget komfortabel af sidde i. Den er 239 cm i bredden og 142 cm i dybden, og i udslået liggemål er den 204 x 125 cm, så den er ideel i størrelsen til små boliger. En anden mulighed er Auryn sovesofa, som er superkomfortabel og betrukket med blødt stof. Den fås i farverne grå, mørkegrå og brun, og du kan vælge mellem højre- eller venstrevendt chaiselong. Målene er 250 x 147 x 90 cm, og i udslået liggemål fylder den kun 208 x 143 cm, hvilket egner sig godt til mindre rum.

Flere Nyheder