Vil du være bedre til at koncentrere dig?

fluorit 0 Comments

Hvis du interesserer dig for krystaller, kender du sikkert godt til fluorit, der kan fås i utroligt mange smukke farvenuancer fra klar til dyb lilla. Denne smukke og specielle krystal kan være med til at åbne sanserne og forbedre koncentrationen. Derfor er det en perfekt krystal til de mennesker der føler en ubalance i livet og har brug for ro og dyb koncentration.

Hvis meditation er noget for dig, kan en fluorit varmt anbefales, da det er en kreativitetssten, som ligeledes er fantastisk imod modløshed og splittelse

Trænger du til at træne dine psykiske evner, er en fluorit bestemt også værd at eje, fordi den er så god til at hjælpe os med at visualisere.

Helbredelse med fluorit

Fluoritten renser og stabiliserer din aura. Det absorberer og neutraliserer negativ energi og stress. Den er et fremragende læringshjælpemiddel, der – udover koncentrationsevnen – også øger vores selvtillid og hjælper os med at træffe beslutninger. Det tilskynder til positivitet, afbalancerer energierne og forbedrer balance og koordination, både fysisk og mentalt.

Fluorit øger immunforsvaret og stimulerer regenerering og omstrukturering af celler og DNA, især i huden og luftvejene. Fluorit kan være med til at styrke dit knoglevæv, samt lindrer gigt og rygskader. Det forbedrer ubehag ved for eksempel helvedesild og anden nerve-relateret smerte.

Den lilla fluorit

Den lilla fluorit øger mystiske visioner og hjælper med åndelig balance. Det hjælper intuitionen med at oprette forbindelse til det rationelle sind.

Krystaller og deres virkning på menneskekroppen

Mineraler, ædelstene og metaller har en dybtgående indvirkning på menneskekroppen.

I titusindvis af år er disse materialer blevet betragtet som helbredende hjælpemidler, og de blev ofte brugt til at lindre smerter.

Men det nøjagtige grundlag for denne forståelse har aldrig været klart. Vi ved, at menneskekroppen består af energifelter, der ser ud til at interagere med krystaller og metaller.

Selvom det ikke er underbygget, kan disse elektromagnetiske felter være grunden til, at folk oplever bedre følelsesmæssig, fysisk og mental sundhed efter brug af specifikke krystaller, ædelstene og metaller.

Et fluoritstykke, som mange har omkring deres skrivebord og omkring deres hjem, er fluoritskiver. 

Besøg https://krystalaesken.dk/49-fluorit og få fat i en smuk fluorit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *